Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical, Biochemical and Microbiological Properties of Traditional Polish Pork Fermented Products During Ripening
 
 
Titel: Physico-chemical, Biochemical and Microbiological Properties of Traditional Polish Pork Fermented Products During Ripening
Auteur: Węsierska, Ewelina
Szołtysik, Marek
Rak, Lech
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 2986-2995
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland