Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Microbiological Quality of Sous-Vide-Processed Carrots and Brussels Sprouts
 
 
Titel: Physicochemical and Microbiological Quality of Sous-Vide-Processed Carrots and Brussels Sprouts
Auteur: Rinaldi, Massimiliano
Dall’Asta, Chiara
Meli, Federica
Morini, Elisa
Pellegrini, Nicoletta
Gatti, Monica
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 3076-3087
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland