Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 131 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural, Textural and Colour Characteristics During Ripening of Hispánico Cheese Made Using High-Pressure-Treated Ovine Milk Curd
 
 
Titel: Microstructural, Textural and Colour Characteristics During Ripening of Hispánico Cheese Made Using High-Pressure-Treated Ovine Milk Curd
Auteur: Picon, A.
Alonso, R.
Wely, K. H. M. van
Nuñez, M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 3056-3067
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 131 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland