Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Mechanisms of Crust Development at the Surface of Beef Meat Subjected to Hot Air: An Experimental Study
 
 
Titel: Mechanisms of Crust Development at the Surface of Beef Meat Subjected to Hot Air: An Experimental Study
Auteur: Portanguen, Stéphane
Ikonic, Predrag
Clerjon, Sylvie
Kondjoyan, Alain
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 11 pagina's 3308-3318
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland