Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 119 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Influences of Blanching and Freezing Pretreatments on Moisture Diffusivity and Quality Attributes of Pumpkin Slices During Convective Air-Drying
 
 
Titel: Influences of Blanching and Freezing Pretreatments on Moisture Diffusivity and Quality Attributes of Pumpkin Slices During Convective Air-Drying
Auteur: Ando, Yasumasa
Okunishi, Tomoya
Okadome, Hiroshi
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 11 pagina's 1821-1831
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 119 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland