Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Identification of Lard Adulteration of Cooking Oil Products Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy Combined with Chemometrics
 
 
Titel: Identification of Lard Adulteration of Cooking Oil Products Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy Combined with Chemometrics
Auteur: Ahda, Mustofa
Guntarti, Any
Kusbandari, Aprilia
Safitri, Anna
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 366-372
Jaar: 2024-01-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland