Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative Stability and Sensory Attributes of Fermented Milk Product Fortified with Fish Oil and Marine Phospholipids
 
 
Titel: Oxidative Stability and Sensory Attributes of Fermented Milk Product Fortified with Fish Oil and Marine Phospholipids
Auteur: Lu, F. S. H.
Thomsen, B. R.
Hyldig, G.
Green-Petersen, D. M. B.
Nielsen, N. S.
Baron, C. P.
Jacobsen, C.
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 90 (2013) nr. 11 pagina's 1673-1683
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland