Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing on aroma intensity and odor characteristic of Shuixian (Camellia sinensis) tea
 
 
Titel: Effect of processing on aroma intensity and odor characteristic of Shuixian (Camellia sinensis) tea
Auteur: Ye, Jianghua
Wang, Yuhua
Lin, Shaoxiong
Hong, Lei
Kang, Jiaqian
Chen, Yiling
Li, Mingzhe
Jia, Yun
Jia, Xiaoli
Wu, Zeyan
Wang, Haibin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland