Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Amylose-lipid complex as a measure of variations in physical, mechanical and barrier attributes of rice starch- ι -carrageenan biodegradable edible film
 
 
Titel: Amylose-lipid complex as a measure of variations in physical, mechanical and barrier attributes of rice starch- ι -carrageenan biodegradable edible film
Auteur: Thakur, Rahul
Pristijono, Penta
Golding, John B.
Stathopoulos, Costas E.
Scarlett, Christopher J.
Bowyer, Michael
Singh, Sukhvinder P.
Vuong, Quan V.
Verschenen in: Food packaging and shelf life
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. PB pagina's 108-115
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland