Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soybean oil and whey protein complexation by temperature treatments on the structural, physicochemical and digestive characteristics of autoclaved rice
 
 
Titel: Effects of soybean oil and whey protein complexation by temperature treatments on the structural, physicochemical and digestive characteristics of autoclaved rice
Auteur: Wei, Zhencheng
Zheng, Yunzhan
Hao, Juan
Deng, Yuanyuan
Zhang, Yan
Tang, Xiaojun
Liu, Guang
Li, Ping
Zhong, Lihuang
Zhao, Zhihao
Wang, Jiajia
Liao, Na
Wang, Zhiming
Zhang, Mingwei
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland