Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of structure on the mechanical and physical properties of chocolate considering time scale phenomena occurring during oral processing
 
 
Titel: Effect of structure on the mechanical and physical properties of chocolate considering time scale phenomena occurring during oral processing
Auteur: Bikos, D.
Samaras, G.
Cann, P.
Masen, M.
Hardalupas, Y.
Charalambides, M.N.
Hartmann, C.
German, J.
Vieira, J.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland