Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase
 
 
Titel: Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase
Auteur: Fasolin, L.H.
Cerqueira, M.A.
Pastrana, L.M.
Vicente, A.A.
Cunha, R.L.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 16 (2018) nr. C pagina's 50-58
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland