Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 81 gevonden artikelen
 
 
  The effect of olive fruit maturation in Spanish style fermentation with a controlled temperature
 
 
Titel: The effect of olive fruit maturation in Spanish style fermentation with a controlled temperature
Auteur: Cabrera-Bañegil, Manuel
Pérez-Nevado, Francisco
Montaño, Alfonso
Pleite, Rafael
Martín-Vertedor, Daniel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 40-47
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland