Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pulsed infra-red radiation followed by hot-press drying on the properties of mashed sweet potato chips
 
 
Titel: Effects of pulsed infra-red radiation followed by hot-press drying on the properties of mashed sweet potato chips
Auteur: Oh, Suji
Ramachandraiah, Karna
Hong, Geun-Pyo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 82 (2017) nr. C pagina's 66-71
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland