Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 71 gevonden artikelen
 
 
  The role of bacterial fermentation in lipolysis and lipid oxidation in Harbin dry sausages and its flavour development
 
 
Titel: The role of bacterial fermentation in lipolysis and lipid oxidation in Harbin dry sausages and its flavour development
Auteur: Chen, Qian
Kong, Baohua
Han, Qi
Xia, Xiufang
Xu, Li
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 389-396
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland