Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Hot water treatments performed in the base of the broccoli stem reduce postharvest senescence of broccoli (Brassica oleracea L. Var italic) heads stored at 20 °C
 
 
Titel: Hot water treatments performed in the base of the broccoli stem reduce postharvest senescence of broccoli (Brassica oleracea L. Var italic) heads stored at 20 °C
Auteur: Perini, Mauro A.
Sin, Ignacio N.
Reyes Jara, Andrea M.
Gómez Lobato, María E.
Civello, Pedro M.
Martínez, Gustavo A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 314-322
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland