Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Gelatin addition improves the nutrient retention, texture and mass transfer of fish balls without altering their nanostructure during boiling
 
 
Titel: Gelatin addition improves the nutrient retention, texture and mass transfer of fish balls without altering their nanostructure during boiling
Auteur: Feng, Xiao
Fu, Caili
Yang, Hongshun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 142-151
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland