Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of pigments, tannins and acetaldehyde during forced oxidation of red wine: Effect of tannins addition
 
 
Titel: Evolution of pigments, tannins and acetaldehyde during forced oxidation of red wine: Effect of tannins addition
Auteur: Picariello, Luigi
Gambuti, Angelita
Picariello, Bruno
Moio, Luigi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 370-375
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland