Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Relating consumer preferences to textural attributes of cooked beans: Development of an industrial protocol and microstructural observations
 
 
Titel: Relating consumer preferences to textural attributes of cooked beans: Development of an industrial protocol and microstructural observations
Auteur: Ghasemlou, Mehran
Gharibzahedi, Seyed Mohammad Taghi
Emam-Djomeh, Zahra
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland