Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of processing conditions for meat paper from beef semimembranosus muscle using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of processing conditions for meat paper from beef semimembranosus muscle using response surface methodology
Auteur: Kim, Gap-Don
Jung, Tae-Chul
Jung, Eun-Young
Jeong, Jin-Yeon
Yang, Han-Sul
Joo, Seon-Tea
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland