Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Cooking quality of faba bean after storage at high temperature and the role of lignins and other phenolics in bean hardening
 
 
Titel: Cooking quality of faba bean after storage at high temperature and the role of lignins and other phenolics in bean hardening
Auteur: Nasar-Abbas, Syed M.
Plummer, Julie A.
Siddique, Kadambot H.M.
White, Peter
Harris, David
Dods, Ken
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland