Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of baking on protein digestibility of organic spelt products determined by two in vitro digestion methods
 
 
Titel: Effects of baking on protein digestibility of organic spelt products determined by two in vitro digestion methods
Auteur: Abdel-Aal, E.-S.M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 7 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland