Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Acid thinned jicama and maize starches as fat substitute in stirred yogurt
 
 
Titel: Acid thinned jicama and maize starches as fat substitute in stirred yogurt
Auteur: Amaya-Llano, S.L.
Martínez-Alegría, A.L.
Zazueta-Morales, J.J.
Martínez-Bustos, F.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland