Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life of fresh noodles as affected by chitosan and its Maillard reaction products
 
 
Titel: Shelf-life of fresh noodles as affected by chitosan and its Maillard reaction products
Auteur: Huang, Jin-ru
Huang, Chung-yi
Huang, Yao-wen
Chen, Rong-hui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 7 pagina's 5 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland