Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the quality attributes of carrot juice pasteurized by ohmic heating and conventional heat treatment
 
 
Titel: Comparison of the quality attributes of carrot juice pasteurized by ohmic heating and conventional heat treatment
Auteur: Negri Rodríguez, Livia M.
Arias, Ricardo
Soteras, Trinidad
Sancho, Ana
Pesquero, Natalia
Rossetti, Luciana
Tacca, Hernán
Aimaretti, Nora
Rojas Cervantes, María Luisa
Szerman, Natalia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland