Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different thermal treatments on the physicochemical properties of Apios fortunei used for yellow wine fermentation
 
 
Titel: Comparison of different thermal treatments on the physicochemical properties of Apios fortunei used for yellow wine fermentation
Auteur: Bian, Shichao
Xu, Enbo
Fu, Xi
Jin, Zhengyu
Jiao, Aiquan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland