Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Study on the Thermal and Water Migration of Chinese steamed buns during cooling process after steam cooking
 
 
Titel: Study on the Thermal and Water Migration of Chinese steamed buns during cooling process after steam cooking
Auteur: Yang, Yuexi
Xu, Hongmei
Tang, Shuai
Gu, Zhenyu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland