Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Study on the change of flavonoid glycosides to aglycones during the process of steamed bread containing tartary buckwheat flour and antioxidant, α-glucosidase inhibitory activities evaluation in vitro
 
 
Titel: Study on the change of flavonoid glycosides to aglycones during the process of steamed bread containing tartary buckwheat flour and antioxidant, α-glucosidase inhibitory activities evaluation in vitro
Auteur: Xiao, Yuan
Yang, Cheng
Xu, Huaneng
Zhang, Jian
Zhang, Lianfu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland