Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Mitigation of acrylamide in baked potato chips by vacuum baking and combined conventional and vacuum baking processes
 
 
Titel: Mitigation of acrylamide in baked potato chips by vacuum baking and combined conventional and vacuum baking processes
Auteur: Akkurt, Kübra
Mogol, Burçe Ataç
Gökmen, Vural
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland