Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Microbial diversity and chemical property analyses of sufu products with different producing regions and dressing flavors
 
 
Titel: Microbial diversity and chemical property analyses of sufu products with different producing regions and dressing flavors
Auteur: Cai, Haiying
Dumba, Trish
Sheng, Yuhua
Li, Jing
Lu, Qingfeng
Liu, Chang
Cai, Chenggang
Feng, Fengqin
Zhao, Minjie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland