Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Correlation analysis of key enzyme activities and aroma compounds during fermentation of simulated juice system with Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Correlation analysis of key enzyme activities and aroma compounds during fermentation of simulated juice system with Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Yang, Yingdi
Li, Min
Zhang, Zhuo
Peng, Bangzhu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 214-220
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland