Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Conversion of carp roe mass to caviar substitutes: Stabilization with oregano extract
 
 
Titel: Conversion of carp roe mass to caviar substitutes: Stabilization with oregano extract
Auteur: Binsi, P.K.
Nayak, Natasha
Sarkar, P.C.
Sahu, Upali
Lalitha, K.V.
Ninan, George
Ravishankar, C.N.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 446-455
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland