Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Analytical techniques combined with chemometrics for authentication and determination of contaminants in condiments: A review
 
 
Titel: Analytical techniques combined with chemometrics for authentication and determination of contaminants in condiments: A review
Auteur: Reinholds, Ingars
Bartkevics, Vadims
Silvis, Isabelle C.J.
van Ruth, Saskia M.
Esslinger, Susanne
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 44 (2015) nr. C pagina's 17 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland