Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and physicochemical stability of raw, pasteurised or pulsed electric field-treated milk
 
 
Titel: Microbiological and physicochemical stability of raw, pasteurised or pulsed electric field-treated milk
Auteur: McAuley, Catherine M.
Singh, Tanoj K.
Haro-Maza, José Fernando
Williams, Roderick
Buckow, Roman
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 38 (2016) nr. PB pagina's 365-373
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland