Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Novel methodology for the in situ assessment of CO2 production rate and its application to anaerobic ripened cheese
 
 
Titel: Novel methodology for the in situ assessment of CO2 production rate and its application to anaerobic ripened cheese
Auteur: Acerbi, F.
Guillard, V.
Aliani, M.
Guillaume, C.
Gontard, N.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 78 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland