Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Application of high hydrostatic pressure to control enzyme related fresh seafood texture deterioration
 
 
Titel: Application of high hydrostatic pressure to control enzyme related fresh seafood texture deterioration
Auteur: Ashie, I.N.A.
Simpson, B.K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 5-6 pagina's 7 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland