Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative properties of peptides prepared from tuna cooking juice hydrolysates with orientase (Bacillus subtilis)
 
 
Titel: Antioxidative properties of peptides prepared from tuna cooking juice hydrolysates with orientase (Bacillus subtilis)
Auteur: Hsu, Kuo-Chiang
Lu, Geng-Hwang
Jao, Chia-Ling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 5-6 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland