Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effect of polymers and storage temperature on the stability of freeze-dried lactic acid bacteria
 
 
Titel: Effect of polymers and storage temperature on the stability of freeze-dried lactic acid bacteria
Auteur: Champagne, Claude P.
Mondou, Francine
Raymond, Yves
Roy, Denis
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 5-6 pagina's 8 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland