Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fermentation by Lactobacillus casei on the antigenicity and allergenicity of four bovine milk proteins
 
 
Titel: Effects of fermentation by Lactobacillus casei on the antigenicity and allergenicity of four bovine milk proteins
Auteur: Shi, Jing
Luo, Yongkang
Xiao, Yang
Li, Zheng
Xu, Qian
Yao, Minjing
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland