Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Species specific marker peptides for meat authenticity assessment: A multispecies quantitative approach applied to Bolognese sauce
 
 
Titel: Species specific marker peptides for meat authenticity assessment: A multispecies quantitative approach applied to Bolognese sauce
Auteur: Prandi, Barbara
Varani, Martina
Faccini, Andrea
Lambertini, Francesca
Suman, Michele
Leporati, Andrea
Tedeschi, Tullia
Sforza, Stefano
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 15-24
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland