Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Freezing rate simulation as an aid to reducing crystallization damage in foods
 
 
Titel: Freezing rate simulation as an aid to reducing crystallization damage in foods
Auteur: Sanz, P.D.
de Elvira, C.
Martino, M.
Zaritzky, N.
Otero, L.
Carrasco, J.A.
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 52 (1999) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland