Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The interactions between hydroxypropylcellulose and starch during gelatinization
 
 
Titel: The interactions between hydroxypropylcellulose and starch during gelatinization
Auteur: Cameron, R.E.
Sansom, C.M.
Donald, A.M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 7 (1993) nr. 3 pagina's 13 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland