Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A novel continuous process for making mayonnaise and salad cream using the spinning disc reactor: Effect of heat treatment
 
 
Titel: A novel continuous process for making mayonnaise and salad cream using the spinning disc reactor: Effect of heat treatment
Auteur: Akhtar, Mahmood
Murray, Brent S.
Dowu, Sifiso
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. P1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland