Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A micro- and macro-scale approach to probe the dynamics of sol–gel transition in cereal β-glucan solutions varying in molecular characteristics
 
 
Titel: A micro- and macro-scale approach to probe the dynamics of sol–gel transition in cereal β-glucan solutions varying in molecular characteristics
Auteur: Moschakis, Thomas
Lazaridou, Athina
Biliaderis, Costas G.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. P1 pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland