Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Acid-induced gelation of milk protein concentrates with added pectin: Effect of casein micelle dissociation
 
 
Titel: Acid-induced gelation of milk protein concentrates with added pectin: Effect of casein micelle dissociation
Auteur: Matia-Merino, Lara
Singh, Harjinder
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 5-6 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 100 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland