Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of boiling and roasting on the fermentation of soybeans into dawadawa (soy-dawadawa)
 
 
Titel: Effect of boiling and roasting on the fermentation of soybeans into dawadawa (soy-dawadawa)
Auteur: Dakwa, Sarah
Sakyi-Dawson, Esther
Diako, Charles
Annan, Nana Takyiwa
Amoa-Awua, Wisdom Kofi
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 104 (2005) nr. 1 pagina's 14 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland