Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of far-infrared radiation drying of citrus press-cakes on free radical scavenging and antioxidant activities
 
 
Titel: Effect of far-infrared radiation drying of citrus press-cakes on free radical scavenging and antioxidant activities
Auteur: Senevirathne, Mahinda
Kim, Soo-Hyun
Kim, Yong-Deog
Oh, Chang-Kyung
Oh, Myung-Cheol
Ahn, Chang-Bum
Je, Jae-Young
Lee, Won-Woo
Jeon, You-Jin
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 97 (2010) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland