Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Beef meat electrical impedance spectroscopy and anisotropy sensing for non-invasive early assessment of meat ageing
 
 
Titel: Beef meat electrical impedance spectroscopy and anisotropy sensing for non-invasive early assessment of meat ageing
Auteur: Damez, Jean-Louis
Clerjon, Sylvie
Abouelkaram, Saïd
Lepetit, Jacques
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 85 (2008) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland