Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  A three-dimensional numerical simulation of the osmotic dehydration of mango and effect of freezing on the mass transfer rates
 
 
Titel: A three-dimensional numerical simulation of the osmotic dehydration of mango and effect of freezing on the mass transfer rates
Auteur: Floury, J.
Le Bail, A.
Pham, Q.T.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 85 (2008) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland