Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Application of response surface methodology for studying the viscosity changes during canning of tarhana, a cereal-based food
 
 
Titel: Application of response surface methodology for studying the viscosity changes during canning of tarhana, a cereal-based food
Auteur: İbanoğlu, Şenol
Ainsworth, Paul
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 64 (2004) nr. 3 pagina's 3 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland